Nova web stranica Radio Putokaz-a

Ako ste sletjeli ovdje i čitate ovaj članak onda vjerujem da ste već upoznati sa imenom Putokaz. Kratko ću podsjetiti da je Putokaz putovanje koje traje od šestog mjeseca 2018 godine i za svoj cilj ima poboljšanje kvalitete života ljudi u dijaspori i olakšanje procesa postajanja dijasporom.

Nova web stranica Radio Putokaza

Nova web stranica Radio Putokaza

Dijaspora je čudna, rekao bih službena riječ koja na neki NAČIN objedinjuje sve nas koji smo sreću potražili izvan granica svoje matične države, nebitno kako se ona zvala.

Putokaz je šarolik, razigran i veseo i tako ima više svojih lica. Neka ste upoznali u ove dvije godine a neka ćete tek upoznati. Jedno od tih lica je upravo pred vama. Naša nova Internet stranica namijenjena našem radiju. Radio Putokaz emitira svoj program od kraja 2019 godine i to u režimu 24/7 sa najboljom pretežito domaćom glazbom. Kao takav je zaslužio u svoj novi dom. 

Radio.putokaz.eu je mjesto gdje ćete moći pronaći vijesti, glazbu, sve što je vezano uz nju i dobro raspoloženje. Odlučili smo se da odvojimo radio od magazina jer smatramo da tako možemo bolje da udovoljimo istančanom ukusu naših konzumenata. Ova web adresa će postati nadam se redovna stanica na vašem putovanju Internet džunglom. Mjesto gdje ćete pronaći korisne, zanimljive i aktualne sadržaje. Sve začinjeno sa najboljom glazbom. Zašto najboljom? Zato što mi glazbu živimo, osjećamo i dišemo. Zato što smo i sami glazbenici. Zato što su naši prijatelji glazbenici i zato što je to važan dio našega život. Mi smo glazba. Mi smo muzika. Ritam koji je uvijek u pokretu.

I dalje ćemo osluškivati sve vaše kritike, pohvale, savjete, želje kako bi sadržaj na ovom mjestu bio krojen po vašim mjerama. Jer mi želimo da na ovom putovanju budemo zajedno. Na pravom smjeru Putokaza.