Moy Avaz je jedno od naših otkrića.

Neko istražuje nove lijekove , neko istražuje nepoznate predjele. Mi, u Putokazu, istražujemo ljekovite nepoznate predjele stvorene u vrtlozima nota. Mi istražujemo glazbu. Sjajan je osjećaj kada u 21 stoljeću otkrivate nove taktove, medlodiju, potpuno drugačiju, opipljivu, mirisnu, podatnu, zavodljivu. Koja vas ispuni životom i da razlog za osmjeh.

Fotografija banda Moy Avaz

Fotografija: Moy Avaz band

Moy Avaz je jedno od naših otkrića. Band koji je sastavljen od vrhunski školovanih glazbenika koji spajaju nespojivo. Jazz i sevdah. Kada izgovorim ove dvije riječi osjetim nemir koji se podgrije još više uz taktove ovog sjajnog banda koji stvara u Minhenu. Album privijenac se zove "Are you free"

Tempo, dinamika i aranžmani pjesama niti jednog vas trenutka neće odvući u dosadu nego ćete se baš nauživati nečega novog i tako iskrenog što možete pronaći u glazbi Moy Avaza. Od uvodne "Amarize" do završne "Instagram Beaches". Moj osobni favorit je "Te Sonuvam".

Moy Avaz vas tako vješto uvuče u svoju mrežu da se odmah zamislim u kavani s kockastim stolnjacima i dečićem rakije. Putovanje sa Putokazom je istraživanje i otkrivanje. Budite sigurni da ukoliko iole volite glazbu, sa nama vam neće biti dosadno. To je ono što vam možemo obećati i svakoga dana vas pitati. Are you free?