EHO RADAR

Prijedorski rok bend Eho Radar je objavio spot za peti singl „Još jedan dan“. Pjesma je snimana u Cirith Ungol studiju u Aleksandrovcu pod producentskom palicom Dražena Kecmana. Za režiju spota je bio zadužen Miloš Damjanović, a spot je sniman u Beogradu.

Echo Radar band

Slika: Članovi benda Echo Radar

„Pjesma govori o otuđivanju čovjeka od svijeta i njegovoj želji da pronađe mir i spokoj. Život je postao jedno virtuelno jednoličje koje dovodi do gubitka duha koji je osnova našeg bića. Svaki čovjek se bori sa svakodnevnicom i stvarima koje suštinski nisu važne i na kraju gubi svoj identitet. Nadamo se da će čovjek uspjeti da se odupre savremenim načinima porobljavanja i da će pronaći iskru života“, poručuje Marko Divjak, pevač i gitarista benda.
Bend je u martu imao zakazane termine u studiju, ali je sve odgođeno zbog dobro poznatih razloga.

„Korona je nagativno uticala na naše planove. Nemoguće je održavati probe koje su izvor kreativnog rada i koje nam mnogo nedostaju, ali se nadamo da će se sve ubrzo vratiti u normalu. Isto tako nadamo se da će se festivali održati ovog ljeta i da ćemo moći publici pružiti veliki talas pozitivne energije koja nam je prijeko potrebna nakon ove izolacije“

Eho Radar je alternativni rock bend formiran u Prijedoru 2017. godine u postavi: Marko Divjak (glas, gitara), Denis Sikirić (bas), Nenad Popović(bubnjevi) i Nikola Grab (gitara).

LINK FACEBOOK BANDA