TOP LISTA DIJASPORE: 25.izdanje

Top lista dijaspore . 25. izdanje ljestvice . Uvijek uzbudljivo, uvijek zabavno, uvijek autorski. Dobrodošli na Prvu Top listu dijaspore. Glasajte u komentarima ili direktno na info@putokaz.eu a naravno i na matičnom mjestu, na webu radio Putokaza

Pročitaj više
TOP LISTA DIJASPORE: 22.izdanje

Top lista dijaspore . Prepoznati smo kao mjesto koje razumije, prati i ima najnoviju mjuzu. Stiglo je i 23. izdanje ljestvice .

Pročitaj više
Saša Lozar

Novi video za novi single Saše Lozara  *DAMA* ostaje u plesnom ozračju. Najnagrađivaniji redatelj spotova Radislav Jovanov Gonzo i  njegov tim su ispričali tu jednostavnu priču i dijalog dvoje  ljubavnika.
Spot je jednostavan, prelijepa vokalistica Ines Nožica i suradnica u ulozi „Dame“ je pokazala…

Pročitaj više
Darko Bakić

Predvođeni dokazanim autorom Darkom Bakićem sve ove godine serviraju nam odlične pop rock pjesme. Jedna od takvih je i Ronim na dah, objavljena 2018. godine na njihovom najboljem i najzrelijem studijskom albumu Samo ti, samo ja.

Pročitaj više
Oktoberfest München

Otpao je Oktoberfest, otpao je Frühlingsfest – fällt aus,  Nockherberg i Auer Dult isto. Što nam preostaje? Zamjenski Oktoberfest.

Pročitaj više
Slika Flomarkt

Svatko tko je iskoristio vrijeme kod kuće za čišćenje podruma ili potkrovlja i ponovno otkrivanje starih blaga, uskoro će ih moći ponovo pretvoriti u gotovinu: od kraja lipnja ponovno će se održavati tzv “buvlje pijace”.

Pročitaj više
Mia Dimšić

Snimili smo interview sa Miom , otkrila nam je kako provodi vrijeme u izolaciji, šta joj je hobi, dali joj nedostaju svirke i ima li planova da nastupi i Njemačkoj. Novi album Sretan put se već nalazi na top listama.

Pročitaj više
TOP LISTA DIJASPORE: 22.izdanje

Top lista dijaspore . Evo nas opet. Imamo najnoviju mjuzu i formirali smo 22. izdanje ljestvice . AL N ima vjerne fanove koji su ga doveli na prvo mjesto velikim brojem glasova putem emaila. Glasajte u komentarima ili direktno na info@putokaz.eu

Pročitaj više
BETONRAUSCH (2020) Netflix

Viktor (David Kross) odrasta uz svog oca (soboslikar), koji jednog dana gubi mukotrpno zarađenu imovinu jer mora da plati porez. Za Viktora postaje jasno da nikad u životu neće izgubiti, pogotovo ne od porezne uprave.

Pročitaj više
Nova web stranica Radio Putokaza

Ako ste sletjeli ovdje i čitate ovaj članak onda vjerujem da ste već upoznati sa imenom Putokaz. Kratko ću podsjetiti da je Putokaz putovanje koje traje od šestog mjeseca 2018 godine i za svoj cilj ima poboljšanje kvalitete života ljudi u dijaspori i olakšanje procesa postajanja dijasporom.

Pročitaj više